WIE ZIJN WIJ EIGENLIJK?

Wel zo belangrijk dat je weet met wie je werkt!

  
Aangenaam 
 

LoryRave Webdesign is een toonaangevende branding- en webdevelopment specialist. Opgegroeid in Zeeland gevestigd in Rotterdam en bereikbaar voor de gehele wereld. Onze passie ligt in het ontwikkelen van merken, logo’s, huisstijlen, digitale platformen en websites die zowel mensen als bedrijven laten stralen!

Bij ons stellen we de eindgebruiker centraal. Door nauw samen te werken met onze klanten, streven we naar betere zichtbaarheid en hogere conversie. Onze aanpak combineert top designs met de nieuwste technologieën om merken te transformeren.

Ons deskundige team is niet alleen bedreven in ontwerp en development, maar fungeert ook als waardevolle sparringpartner. Samen met onze klanten streven we naar het beste resultaat.

Deze aanpak heeft geresulteerd in opvallende en spraakmakende merken, waaronder Leclerc, FHM, GOGO en Stuk.tv. Bij LoryRave Webdesign gaan we verder dan alleen het creëren van visuele identiteit; we zorgen ervoor dat uw merk opvalt en indruk maakt.

dit zeggen onze klanten

Niet voor niks hebben wij 5 sterren op Google Reviews

Lory heeft zich volledig weten in te leven in onze business en een prachtige internationale opleidingen website gemaakt. We merken nu al dat onze klanten onze leerproducten beter weten te vinden en gemakkelijk door het bestelproces gaan.
Aram acadamy
Stoppen met zoeken, want Lory is in staat om vaardigheden en kennis op het gebied van Illustrator, ontwerp en website-usability optimaal te combineren. Ik werd door Lory bij alle fasen van het designproces betrokken en heb dit ervaren als een zeer fijne manier van werken
ICT3BRUGGEN
Lory heeft ons zeer vakkundig geholpen met de nieuwe website van Steef. Ze denkt actief met je mee en draagt nieuwe ideeën aan die ten goede zijn gekomen aan het design en de functionaliteit. Ze staat, in tegenstelling tot vele andere designers, altijd voor je klaar. Ze reageert snel en lost eventuele problemen snel op. Absolute aanrader.
Stephen de Man
creatief, meedenkend, snel en service: zowel ontwerpen van huisstijl, website en boek heeft Pawel perfect gedaan
Annemarie Sour
Super snelle en professionele service, ontzettend blij met het resultaat van mijn nieuwe website!
Rianne den Hartog
Zonder twijfel, echt zonder twijfel de beste (en meest betaalbare) WordPress developer waar we ooit mee hebben samengewerkt in de afgelopen 5 jaar. Misschien omdat een vrouw de communicatie begeleidt, dat het eindelijk voelt alsof je met een mens praat, ipv met enkel een developer. Ze zijn kundig, snel en erg behulpzaam. Kan ze met hand op mijn hart aanraden!!
David Kellerman
Lory Rave’s webdesign bureau is pure klasse en kwaliteit. Een empathisch bureau met allround vaardigheden die jouw feilloos navigeert door het oerwoud dat ICT en internet heet. Praktisch meedenkend en klantvriendelijk. Voor zowel grote multinationals en MKB-ers groot of klein is dit een Boutique onder de webdesign bureaus met een hoge toegevoegde waarde. Flexibel, mensgericht, punctueel, down-to-earth en deskundig. Lory volgt alle moderne ontwikkelingen op de voet en kan ook als spil en verbinder fungeren bij grotere internationale ICT projecten. Heb als professional met vele bureaus gewerkt en vele ICT implementaties begeleid en van nabij meegemaakt. Dit is uitzonderlijke klasse. Ik beveel LoryRave Webdesign van harte aan.
Shaif Basier
Wij hebben Lory leren kennen als een flexibele doorzetter die alles in het werk stelt om de opdracht naar tevredenheid uit te voeren. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. We konden snel schakelen met Lory via mail, telefoon of Skype. Lory denkt mee over het uiteindelijke ontwerp en komt ook met een goed alternatief als dingen niet zo mooi blijken uit te pakken in de praktijk. Er waren nog heel veel puntjes op de i die uitgevoerd moesten worden voor de website live kon, maar Lory heeft ze stuk voor stuk weggewerkt. Ze is servicegericht en behulpzaam. Wij bij PUM Netherlands senior experts zijn heel tevreden met de online versie van ons annual report 2016 met een interactieve wereldkaart op de homepage en bevelen Lory van harte aan.
Gabrielle Reichwein

ons verhaal

2016 - 2017 Begin bedrijf
In 2016 begon Lory Rave als freelancer met een eigen onderneming nadat zij haar diploma had gehaald op het grafisch lyceum in Rotterdam. Vandaag is haar onderneming al flink gegroeid, en speelt al een aardig toontje mee in de design wereld.
2016 - 2017 Begin bedrijf
2017 - 2018 Komst freelance krachten
Omdat het werk soms voor 1 man teveel is, ging zij op zoek naar de perfecte samenwerkingen, Nu had loryrave Webdesign een team van 100 man op de achtergrond om bij te staan waar nodig! Ook waren de diensten die we konden aanbieden een stuk uitgebreider, met de dezelfde kwaliteitsgarantie
2017 - 2018 Komst freelance krachten
2018 - heden Samen de wereld aan
Begin 2018 zijn Lory Rave en Pawel Milewski samen een VOF begonnen. Nadat zij beide dezelfde opleiding hadden behaald, heeft Pawel enige tijd in een bedrijf gewerkt als ontwerper. In 2018 hadden zij al 7 jaar een relatie en was dit de perfecte combinatie. Grafisch en webdesign together. The best of both worlds!
2018 - heden Samen de wereld aan

Ons Dreamteam

944DA561-47A5-4221-88A7-6C99B6625C62

Lory Rave

Founder

Web developer - frontend developer

IMG_3038

Pawel Milewski

Co-Founder

Lead designer - frontend designer

Screenshot-2021-06-02-at-14.53.03

Marieke Mandemaker

Fotograaf

Portret fotografie - Bedrijfsfotografie

Profiel+foto-480w

Ingrid Kras

Tekstschrijver

Online en offline content schrijver

loyal partners

Schermafbeelding-2023-02-28-om-16.05.05-150x150

Robin Buzink

rrobin.nl

Online Marketing Consultant

foto-emal

emal raiz

Ict3bruggen

Technische Consultant

Marco-Hosting-150x150

Marco Keroon

wpprovider

Hosting &
back-end

ajin_pm

Ajin THOMAS

polussoftware

Technology and software services

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!