Awards & media

Behaalde Awards🏅

Wij zijn natuurlijk super trots op alles wat wij online hebben mogen zetten, maar als webdesign en Branding agency is het toch altijd stiekem heel erg tof als andere mensen locaal of internationaal je werk ook waarderen. 

Daarom delen we hier graag al onze behaalde awards en alle berichten van en over LoryRavewebdesign uit de media.

Ook in 2023 weer in de top 10 webdesigners van Rotterdam, en daarbij hebben we de Top Pro badge verdiend!

Loryrave webdesign heeft de Top Pro badge verdiend in 2023. Dit is een speciale onderscheiding voor de beste partners!

Door Trustoo uitgeroepen tot een van de beste bedrijven op het gehele platform.

Loryrave webdesign stond al in de Top 10 webdesigners in de regio op Trustoo. Maar volgens de gegevens van Trustoo behoren we zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform. 🥂

Site of the week Crocoblocks

🏆🦸‍♂️ Another Friday — a new website for inspiration. Look at the project by @loryravewebdesign
completed for Bloemenjongen (yeah, again, but we can’t resist, just look at this!) 

And we’re sharing this lovely comment: “We really like Crocoblock! We always tell people how nice it is to work with Crocoblocks here in the Netherlands and we notice that more people see the benefits. Keep on rocking!”
Likewise, love and appreciation from all our team❤️

Site of the month Crocoblocks

🏆🦸‍♂️ Ayo, Croco family! We can’t help but share with you other cool websites made with Crocoblock plugins. Meet our September winner — https://loryrave.nl/ by Lory Reva web design studio. Just look at that stunning landing page with various visual effects making the site super-engaging🤩 Can’t take our eyes off!

Web design agency workflow: Interview with Lory Rave

Hoe leuk is dit! Ik heb een interview mogen doen met Crocoblocks @mrcrocoblock over mijn bedrijf het gebruik van WordPress, Elementor en Crocoblocks maar ook de bouw van de bloemenjongen website, die trouwens ook genomineerd is voor hun website van de maand!

Benieuwd 🙌🏼

Sponsor of the ZLND waves

Trots om sponsor te mogen zijn van de ZLND waves 🦈 design van de tenues bij ons ontworpen door Pawel👌🏽💪🏼

En nu alles winnen jongens! 🏀⛹️

FHM500

Het was ons ook dit jaar weer een genoegen om de online diensten te verzorgen voor #fhm500 En wat was het een tof feestje 🥂

Thanks voor having us @fhm_nederland 

"Wow!😍 jullie woorden verwarmen ons creatieve hart!

Sandra Westerhof
Sandra Westerhof
2023-08-03
Geweldig geholpen met 2 verschillende websites en een webshop. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was. Dankzij hun betrokkenheid, geduld, creativiteit, kennis en uitleg, hebben wij nu fantastische nieuwe sites. Verfrissend en van deze tijd. En, ze zijn praktisch altijd bereikbaar of bellen gelijk terug! Een echte aanrader, dikke 10 plus!!
Antoinette Westerholt
Antoinette Westerholt
2023-08-03
Lory en haar team hebben mijn webshop voor thee gemaakt (binnenkort online/juffrouw Theetje)waar ik heel tevreden over ben. Goede communicatie en ze denkt goed met je mee!
annemarie Sour
annemarie Sour
2022-03-08
creatief, meedenkend, snel en service: zowel ontwerpen van huisstijl, website en boek heeft Pawel perfect gedaan
Rianne den Hartog
Rianne den Hartog
2022-03-03
Super snelle en professionele service, ontzettend blij met het resultaat van mijn nieuwe website!
David Kellerman
David Kellerman
2021-09-10
Zonder twijfel, echt zonder twijfel de beste (en meest betaalbare) WordPress developer waar we ooit mee hebben samengewerkt in de afgelopen 5 jaar. Misschien omdat een vrouw de communicatie begeleidt, dat het eindelijk voelt alsof je met een mens praat, ipv met enkel een developer. Ze zijn kundig, snel en erg behulpzaam. Kan ze met hand op mijn hart aanraden!!
Shaif Basier
Shaif Basier
2020-03-13
Lory Rave’s webdesign bureau is pure klasse en kwaliteit. Een empathisch bureau met allround vaardigheden die jouw feilloos navigeert door het oerwoud dat ICT en internet heet. Praktisch meedenkend en klantvriendelijk. Voor zowel grote multinationals en MKB-ers groot of klein is dit een Boutique onder de webdesign bureaus met een hoge toegevoegde waarde. Flexibel, mensgericht, punctueel, down-to-earth en deskundig. Lory volgt alle moderne ontwikkelingen op de voet en kan ook als spil en verbinder fungeren bij grotere internationale ICT projecten. Heb als professional met vele bureaus gewerkt en vele ICT implementaties begeleid en van nabij meegemaakt. Dit is uitzonderlijke klasse. Ik beveel LoryRave Webdesign van harte aan.
Ajin Thomas
Ajin Thomas
2020-03-11
Professional and friendly. We have been working together for more than 5 years and never had a problem. They keep promises and always exceeds our expectations
Elvira Driessen
Elvira Driessen
2019-10-26
Ontzettend goed werk leveren ze! Ze communiceren goed, snel en houden zich aan de afspraken. Naast dat ze veel kennis hebben, tonen ze betrokkenheid waardoor het nog beter is dan ik had kunnen verwachten. Bij mijn volgende opdracht schakel ik graag weer met Loryrave webdesign. Absolute aanrader.

Andere online wensen?

Neem dan contact met ons op.

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!