BRANDING

WAT KUN JE 
VERWACHTEN

Om een merk te kunnen herkennen en herinneren is het van belang dat zaken als logo’s, kleuren en typografieën elke keer exact hetzelfde zijn. Mensen zien immers dagelijks duizenden merkuitingen, waardoor snel kans is op verwarring.

HUISSTIJLHANDBOEK

Een huisstijl handboek is een document waarin de vormgeving regels  van een organisatie vastliggen. Denk hierbij aan richtlijnen voor logo gebruik, kleurwaarden en typografie. 

Het moet de doelgroep aanspreken, overtuigen en tot actie bewegen. Daarnaast moet de huisstijl duurzaam zijn en een blijvend positief imago opbouwen zodat jij als bedrijf je marketing en communicatie kunt uitbouwen.

VISITEKAARTJES

Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Van online visitekaartjes met QR code tot ronde kaartjes, Wij ontwerpen het voor je! We horen graag wat je ideeën zijn.

LOGO'S

Een logo is net het gezicht van een bedrijf. Het is het eerste wat je ziet en het eerste wat je beoordeelt! Daarom is een goed logo erg belangrijk om nieuwe klanten te werven.

BEKIJK DE KOSTEN

Alle wensen verschillen, en dus ook de kosten voor branding en grafisch design.
Hieronder geen vaste prijzen maar indicaties.

DIENSTEN HUISSTIJL

 • Logo
  Vanaf €350,-
 • Huisstijl Basis
  €450,-
 • Huisstijl Uitgebreid
  €1200,-
 • Visitekaartjes
  €200,-

jouw bedrijf Op nummer #1

De term merk verwijst naar een bedrijfs- en marketingconcept dat mensen helpt een bepaald bedrijf, product of individu te identificeren. Merken zelf zijn ongrijpbaar, wat betekent dat je ze niet echt kunt aanraken of zien. Branding stelt u in staat een relatie op te bouwen met uw publiek, waardoor ze uiteindelijk loyale klanten kunnen worden. U kunt een merk creëren waar mensen echt om geven en uzelf een voorsprong geven op bedrijven die dit niet in hun voordeel gebruiken.

ANDERE WENSEN?

Heb je andere wensen stuur ons dan een bericht!
Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!