Sailforce

Diensten

Branding
Website
Social media
Webdesign
Interactieve map

Opdrachtgever

Sailforce Zeeland

branche

Interactieve gebiedsontwikkeling

Met trots presenteren wij ons nieuwste project!

De website van Sailforce is een schitterend voorbeeld van creativiteit en grafisch ontwerp. Met plezier hebben we samengewerkt om de visie van Sailforce tot leven te brengen. Met de vrijheid die we kregen om grafisch te excelleren, hebben we een unieke en opvallende website gecreëerd die perfect de essentie van Sailforce weergeeft.

Vanaf het moment dat bezoekers de website openen, worden ze betoverd door de pracht van Zeeland en de passie voor zeilen. Dankzij de vloeiende navigatie en intuïtieve gebruikerservaring vinden bezoekers moeiteloos alle benodigde informatie. het oog voor detail en zorgvuldige keuze van kleuren, typografie en visuals dragen bij aan de unieke identiteit van Sailforce.

Onze waardering gaat ook uit naar Sailforce. Jullie betrokkenheid en enthousiasme gedurende het hele proces hebben echt het verschil gemaakt. Dankzij jullie waardevolle feedback en input hebben we de website naar een hoger niveau kunnen tillen en een onvergetelijke ervaring kunnen creëren voor jullie bezoekers.

Deze website zal fungeren als een krachtig instrument om jullie boodschap over te brengen, nieuwe klanten aan te trekken en de groei van Sailforce te bevorderen. Stap aan boord van een van de prachtige zeiljachten en geniet van een onvergetelijke vaartocht over de Oosterschelde. SailForce organiseert geweldige zeiltochten voor groepen tot 10 personen op luxe kajuitzeiljachten met ervaren schippers in de wateren rondom Zeeland. Bezoek snel onze nieuwe website en laat je inspireren!
Huisstijl elementen 
 

Er was al een huisstijl handboek aanwezig waar wij ons aan moesten houden. Op basis van deze huisstijl die ook gebruikt wordt op zeilenzeeland.nl  mochten we verder wel helemaal los gaan wat betreft het ontwerp van de website.
Het was voor de klant alleen belangrijk dat er enige herkenbaarheid aanwezig was in de website.

Kleuren

#DC281C

#1B1B1B

#FFFFFF
#D8D8D8

lettertype

Aa

Montserrat

Interactieve map 
 

De interactieve map op sailforce.nl biedt gebruikers een boeiende ervaring om informatie over verschillende zeilroutes en bestemmingen te verkennen. Met behulp van intuïtieve navigatie kunnen bezoekers gemakkelijk de gewenste locaties vinden en gedetailleerde informatie ontdekken, zoals vaarroutes, bezienswaardigheden en havenfaciliteiten. De map is een handig hulpmiddel voor zeilliefhebbers om hun volgende avontuur op zee te plannen en te genieten van de rijke zeilervaringen die SailForce te bieden heeft.

Ontwerp website 
 

KOM ook ZEILEN IN ZEELAND!

Als je een zeilliefhebber bent, is het bezoeken van de SailForce-website een must!Op deze website vind je een schat aan informatie en inspiratie over alles wat met zeilen te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar informatie over verschillende zeilroutes en bestemmingen, zeiluitrusting, weersvoorspellingen, of gewoon wilt genieten van mooie foto’s en video’s van zeilavonturen, SailForce heeft het allemaal.
Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!