Qooqie

Diensten

Logo
Huisstijl
Website
E-mail templates

Opdrachtgever

Qooqie

branche

Interactieve gebiedsontwikkeling,
Branding

Bij Loryravewebdesign kregen we de kans om samen te werken met Qooqie, het bedrijf voorziet marketeers van de nodige informatie om bewuste groei en duurzaam succes te realiseren. Doormiddel van hun 2 producten: Qooqie Leads en Qooqie Call Tracking. Ons doel was om een website te bouwen die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook een sterke visuele identiteit neerzet die het merk Qooqie weerspiegelt.
Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#A1AAF6

#EFF2A1

#F1F2FE

#1D1D20

lettertype

Aa

spinnaker

Poppins

Gemaakte illustraties

Er waren enkele problemen met het oude logo wat betreft het gebruik ervan. Er was alleen een vierkante versie beschikbaar, dit is erg lastig in gebruik met de website en navigatie ruimte, ook waren er  geen icoon- of bewerkbare bestanden. Desondanks wilde de klant het logo graag behouden om ermee verder te gaan op de nieuwe website.

Interactieve producten 
 

Op maat gemaakte rekentool

Voor Qooqie hebben we een op maat gemaakte rekentool ontwikkeld die klanten helpt bij het bepalen van hun kosten per lead en het bijbehorende abonnement. Deze tool is geïntegreerd op de homepage van Qooqie en is gebaseerd op een vooraf gegeven sheet, waardoor de berekeningen nauwkeurig en betrouwbaar zijn.

Voordelen voor de Klant
Dankzij deze rekentool hebben klanten meer inzicht in hun uitgaven en kunnen ze weloverwogen beslissingen nemen. 

Vrolijk ontwerp

Een Vrolijk en Uniek Ontwerp

Bij LoryRave webdesign wilden we voor Qooqie een website creëren die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook een vrolijke en opvallende uitstraling heeft. Ons doel was om een ontwerp te maken dat zich onderscheidt van de concurrentie en tegelijkertijd de essentie van Qooqie weerspiegelt: eerlijkheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Opvallende Elementen

We hebben gebruikgemaakt van levendige kleuren, speelse illustraties en een moderne typografie om een vrolijke en uitnodigende sfeer te creëren. Dit zorgt niet alleen voor een fijne gebruikerservaring, maar helpt ook om Qooqie een herkenbaar en gedenkwaardig te maken.

Het Resultaat

Het eindresultaat is een unieke en vrolijke website die boven de concurrentie uitstijgt en perfect aansluit bij de waarden van Qooqie. De combinatie van gebruiksvriendelijkheid en een opvallend ontwerp zorgt ervoor dat bezoekers graag terugkomen en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.
Bekijk de website snel online 
 

Bezoek Qooqie om het nieuwe ontwerp zelf te ervaren en ontdek hoe eenvoudig het is om producten voor
Qooqie Leads en Qooqie Call Tracking te kopen.

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!