Primegreentrade

Diensten

Logo
Huisstijl
Webdesign
Interactieve B2B shop

Opdrachtgever

Primegreentrade

branche

Interactieve gebiedsontwikkeling

Als toegewijde websitebouwers zijn we zijn trots om Prime Green Trade’s online platform te lanceren!.

De website is gebouwd voor eenvoudige navigatie en optimale gebruikerservaring. 
Ook was het de wens van de klant om de website een aantal interactieve elementen mee te geven om het zo aantrekkelijker te maken om te lezen en om de producten naar voor te laten komen!

Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#EAE4DD

#E7BC1F

#325649

#A68B7F

lettertype

Aa

Lusitnan

Het oude logo

Er waren enkele problemen met het oude logo wat betreft het gebruik ervan. Er was alleen een vierkante versie beschikbaar, dit is erg lastig in gebruik met de website en navigatie ruimte, ook waren er  geen icoon- of bewerkbare bestanden. Desondanks wilde de klant het logo graag behouden om ermee verder te gaan op de nieuwe website.

Het nieuwe logo

Om de herkenbaarheid in het logo te behouden hebben we er voor gekozen het lettertype te behouden. Het icon is handmatig overgetrokken en het logo is naast elkaar gezet om zo meer ruimte te besparen in de navigatie. De kleur is iets aangepast samen met de nieuwe huisstijl kleuren en natuurlijk hebben we het verbeterde vierkante logo ook behouden voor social media uitingen.

Interactieve producten 
 

What we offer

Voor het interactieve element op de homepage van PrimeGreenTrade wilden we de gebruikers een soepele en handige manier bieden om door de producten te bladeren en te ontdekken waarom ze zo geweldig zijn.

Elk van de tabellen wordt vertegenwoordigd door pictogrammen die met liefde zijn getekend en die de verschillende productcategorieën van PrimeGreenTrade laten zien. En we hebben die visuele icons op de pagina gezet op precies de juiste plekken, zodat de bezoekers er niet omheen kunnen en een instant ‘aha-moment’ hebben.

Gemakkelijk overzicht

Op de algemene productpagina vind je weer dat coole interactieve ding, maar nu met nog meer handige details over de producten. Yep, die toffe handgetekende icoontjes zijn weer van de partij!

Ook hebben we twee extra knoppen toegevoegd. Eentje waarmee je meteen een offerte kunt aanvragen (want wie houdt er niet van snelle deals?) en de andere voor de nieuwsgierige geesten die nog meer willen weten. Klik op die “Meer informatie” knop en je wordt meegenomen op een reis vol details over onze fantastische producten.

Gebruiksvriendelijk, toch?

Productpagina's

Op de productpagina zelf  hebben we een vette header in elkaar gezet. Je kan het niet missen: een enorme foto die de show steelt. Maar hier komt het coole deel – we hebben hotspots toegevoegd als een soort geheime schatkist. Je klikt op bepaalde plekken in die foto en je opent een deurtje naar meer informatie.

Die hotspots zijn als kleine schatten op de schatkaart. Ze zorgen ervoor dat je niet alleen naar de foto staart, maar er ook echt in duikt om alles te ontdekken wat er te weten valt over dat fantastische product.

Ontwerp website 
 

Bekijk de website online

De website was een onepager en moest in tegenspraak van de flyers juist strakker en zakelijker overkomen deze is vooral bedoeld voor verdere inhoudelijke informatie en inschrijvingen voor de bijeenkomsten van bijvoorbeeld de gemeente raad.Het meest belangrijke aspect van de website was dat bezoekers hier makkelijk contact kunnen opnemen en inschrijven via het formulier.

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!