mampaey

Diensten

Website
Social media
Webdesign
Inschrijfformulier
WordPress onderhoud

Opdrachtgever

mampaey offshore industries

branche

Webdesign

Bij het ontwerpen en bouwen van de Mampaey-website was ons hoofddoel om een fijne en gebruiksvriendelijke online ervaring te creëren voor alle bezoekers. De oude website kon qua snelheid echt niet meer en we wilden ervoor zorgen dat iedereen gemakkelijk de benodigde informatie kon vinden over de maritieme oplossingen, producten en expertise.

Het bouwen van deze website was een enerverend avontuur! We hebben keihard gewerkt om een perfecte mix te vinden tussen functionaliteit, schoonheid en prestatie. En we zijn supertrots op het resultaat! De website weerspiegelt Mampaey’s onverzettelijke toewijding aan innovatie en topkwaliteit. En tegelijkertijd bieden we een  platform waar bezoekers alles kunnen ontdekken over alle maritieme oplossingen en mogelijkheden.

We willen Mampay bedanken voor het vertrouwen  in ons tijdens dit waanzinnige project. We hopen dat iedereen net zo enthousiast is over de nieuwe website als wij!

Huisstijl elementen 
 

Bij het ontwerpen van de Mampaey-website was het super belangrijk om trouw te blijven aan hun bestaande huisstijl. Je weet wel, die coole visuele identiteit die het merk zo herkenbaar maakt.

Dus, om de boel mooi consistent te houden, hebben we de huisstijlkleuren volledig geïntegreerd in het nieuwe website-ontwerp. Denk aan dat stijlvolle donkerblauw en wit combo. We hebben die kleuren met zorg toegepast op allerlei elementen, zoals de header, de navigatiebalk en die belangrijke call-to-action knoppen. Het resultaat?

En laten we het logo niet vergeten! Dat hebben we natuurlijk prominent in de header geplaatst. Het is tenslotte een krachtig symbool voor het merk en versterkt de identiteit van Mampaey.

Kleuren

#f8981d

#114D74

#D1D1D1

#ffffff

lettertype

Aa

Poppins

Website 
 
Play Video

Modern en strak, met een professionele uitstraling.

Het kleurenschema is gebaseerd op een combinatie van donkerblauw en wit, wat zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling.Bij het betreden van de website valt meteen de prominente header op, waarin het logo van Mampaey duidelijk zichtbaar is. De navigatiebalk bovenaan de pagina is overzichtelijk en maakt het gemakkelijk om door de verschillende secties van de website te navigeren.

helder overzicht van de
expertise van Mampaey

De startpagina biedt een helder overzicht van de expertise van Mampaey en de diverse industrieën waarin ze actief zijn. Er is aandacht besteed aan het presenteren van relevante informatie op een visueel aantrekkelijke manier, met behulp van afbeeldingen en illustraties die de inhoud ondersteunen.

Het gebruik van duidelijke titels, subtitels en goed gestructureerde alinea’s maakt de inhoud gemakkelijk te lezen en te begrijpen. Bovendien is er aandacht besteed aan responsiviteit, waardoor de website zich aanpast aan verschillende schermformaten en apparaten, zoals desktops, tablets en smartphones.

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!