little-moustache

Diensten

Logo
Webshop
Social media
Webdesign
Geboortelijsten
Wishlist

Opdrachtgever

loft44, little-moustache

branche

Interactieve gebiedsontwikkeling

Loryravewebdesign heeft de branding en een nieuwe webshop mogen bouwen voor Little Moustache, een Belgische webshop die zich specialiseert in hippe kinderkleding en accessoires.

Bij het ontwerp van de website hebben we gekozen voor een frisse, speelse uitstraling die past bij het jonge en trendy imago van Little Moustache. De kleuren zijn helder en vrolijk, met een nadruk op zachtroze, mintgroen en pastelblauw. Er is veel gebruik gemaakt van afbeeldingen en graphics om de bezoeker meteen een idee te geven van wat Little Moustache te bieden heeft.

Bovendien hebben we ook gezorgd voor een veilige en betrouwbare webshop, met geavanceerde beveiligingsfuncties en een naadloze integratie van betaalmethoden en verzendopties. Het resultaat is een website die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook effectief is in het aantrekken en behouden van klanten.

Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#FCEEE5

#D5AE8C

#EAD6C5

#365445

lettertype

Aa

Corinthia

Oud logo

Nieuw logo

Vernieuwing logo

We wilden trouw blijven aan de herkenbaarheid die het huidige logo al had opgebouwd en daarom wilden we er niet volledig van afstappen. Om toch een nieuwe start te kunnen maken, hebben we het logo daarom op een subtiele manier opgefrist. Op deze manier behouden we de vertrouwdheid van het logo.

Desktop

Mobiel logo

Social media 
 
Ontwerp website 
 

SHop de leuke producten van little moustache

De navigatie van de website is eenvoudig en intuรฏtief, met duidelijke menu’s en zoekopties die het gemakkelijk maken om de gewenste producten te vinden. Er is ook veel aandacht besteed aan de functionaliteit van de site, met snelle laadtijden en een soepele gebruikerservaring op zowel desktop als mobiele apparaten.

Bekijk snel alle toffe producten op de online webshop.

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
๐Ÿ’ฌ We helpen graag persoonlijk verder
Hallo ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ
stel ons gerust al je vragen!