Let's change the face of Food waste

Diensten

Logo
Website
Branding
Paltform

Opdrachtgever

Intelligent Food Holding B.V
Zadkine en Albeda College

branche

Interactieve gebiedsontwikkeling

Studenten van het Zadkine en Albeda College strijden tegen elkaar én tegelijkertijd tegen voedselverspilling.

De studenten krijgen een kijkje in de keuken bij voedselproductiebedrijven. Ze zien hoe reststromen ontstaan en krijgen vervolgens reststromen mee naar school om te experimenteren met die reststromen. Wie maakt de lekkerste producten van reststromen?

Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#427B0E

#E9D395

#F3F3F3

#E8BF43

lettertype

Aa

Poppins

Het platform 
 

Account systeem

Het platform voor lctfofw is gemaakt voor studenten en jury leden van het Zadkine en het Albeda College. Op verschillende datums eens in het jaar vinden de Bake-Off en de Cook-off plaats. Beide bij Food Innovation Academy in Vlaardingen! 

Tijdens deze evenementen delen de teams van studenten hun recepten op de website. De jury leden beoordelen deze recepten en er zal uiteindelijk een winnaar gekozen worden. 

Natuurlijk blijven deze recepten na plaatsten op de website staan zodat studenten en juryleden de lekkere gerechten kunnen terugvinden indien nodig in een zoete bui! 

Recepten lijst en filter

Nadat de studenten met succes hun recepten hebben geplaatst, worden deze toegevoegd aan de uitgebreide receptenlijst op de website. Het resultaat is een smakelijke verzameling van de verschillende culinaire creaties, samengesteld door de teams. Met een geavanceerde filterfunctie wordt het doorzoeken van deze recepten een moeiteloze en plezierige ervaring.

Met de geavanceerde filteropties kunnen gebruikers moeiteloos door de lijst navigeren op basis van hun voorkeuren voor categorie, voorbereidingstijd, reviews van de jury en bereidingstijd. Met de beoordelingen in de vorm van sterren en de vermelding van de bereidingstijd wordt het vinden van het perfecte recept een eenvoudige en plezierige ontdekkingstocht. 

Ook zie je in de recepten lijst gelijk het aantal sterren staan die de groep studenten heeft gekregen en hoeveel minuten het bereiden kost.

Het geplaatste recept

Bij doorklik naar het desbetreffende recept kun je hier alle informatie over het team en het recept vinden. 

Je kunt hier zien door welk team het is geplaatst de stappen voor het maken van het recept volgen en een review achterlaten (indien ingelogd als jury) 

De naam van het recept staat duidelijk bovenaan de pagina en er zijn interactieve icons toegevoegd bovenin voor de kooktijd en voorbereiding.

Bewaar de beste recepten

Door je favoriete recepten in je favorieten te plaatsen en deze als pdf-bestanden te downloaden, kun je ze gemakkelijk delen met vrienden, familieleden en andere kookliefhebbers.

Als je een liefhebber van koken bent, dan is het opslaan van je favoriete recepten een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot je favoriete gerechten. Het downloaden van recepten als pdf-bestanden is ook handig als je een afdruk wilt maken van het recept, zodat je het gemakkelijk kunt volgen terwijl je aan het koken bent.

Ontwerp website 
 

Benieuwd naar het project?

Wil je graag weten wat de website nog meer kan, of gewoon de lekkere recepten doorzoeken?Kijk dan snel op de website van Let’s change the face of Food waste en duik dieper in hun mening over voedselverspilling in de oplossing daarvan.Samen kunnen we het gezicht van voedselverspilling veranderen door eenvoudige acties te ondernemen in ons dagelijks leven.

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!