Juffrouw theetje

Diensten

Logo
Huisstijl
Webshop
Branding
Social media

Opdrachtgever

juffrouwtheetje

branche

Interactieve gebiedsontwikkeling

Stap binnen in de betoverende wereld van Juffrouw Theetje, waar theeliefhebbers en levensgenieters samenkomen om te genieten van heerlijke theeën en onvergetelijke momenten. Onze passie voor thee brengt ons ertoe om de meest verfijnde en smaakvolle theeën van over de hele wereld te selecteren, zodat jij kunt genieten van een ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Het ontwerpproces was een ware ontdekkingsreis, waarbij we hebben gezorgd dat de website niet alleen informatief is, maar ook een plekje om even te ontspannen. Neem een virtuele wandeling door onze verschillende thee-collecties en laat je betoveren door de kleuren en aroma’s.

Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#231942

#ECCA8D

#9d84b6

#bc93c0

lettertype

Aa

Calistoga

Lato

Fotografie 
 

Fotoshoot in de theetuin

Betoverende Fotoshoot in  Theetuin de stokroos in Nieuwekerk.

Onze recente samenwerking met Marieke Mandemaker Fotografie bracht de weelderige schoonheid van  Juffrouw Theetje op buitengewone wijze tot leven. Onder het getalenteerde oog van Marieke Mandemaker werden de producten van juffrouw theetje in de theetuin vastgelegd op beeld, elk detail en elke stemming met precisie vastgelegd.

De zonovergoten ochtend bracht de kleuren van de bloeiende bloemen tot leven en omarmde de gezellige hoekjes waar thee-liefhebbers samenkomen. Van de dansende stoom boven een vers gezet kopje thee tot de verfijnde details van ons servies, elke foto vertelt een verhaal van de unieke ervaring die Juffrouw Theetje te bieden heeft.
Ontwerp website 
 
screencapture-juffrouwtheetje-nl-2023-08-25-15_40_30

De ervaring van de webshop

Het kleurenpalet van zachte pasteltinten en aardse tonen creëert een rustgevende ervaring. De navigatie is intuïtief en moeiteloos, waardoor je gemakkelijk door het assortiment kunt bladeren en je favoriete thee kunt vinden.

Wij geloven we dat vreugde in de kleine details zit. Daarom hebben we op de website speelse en vrolijke elementen toegevoegd om een glimlach op je gezicht te toveren terwijl je de wereld van thee verkent.

Benieuwd naar de webshop?

Bedankt juffrouwtheetje voor het vertrouwen, En natuurlijk ook een grote dank aan theetuin de stokroos en
Mariekemandemakerfoto voor de fotoshoot en beeldmateriaal voor de website 💕

Bekijk snel de website via de link hieronder en plof neer op de bank met een lekker theetje! 

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!