Stichting huis voor dieren

Diensten

Logo
Huisstijl
Grafisch werk
Print
Webdesign

Opdrachtgever

Stichting huis voor dieren

branche

Branding
Webontwikkeling

De website van Huisvoordieren is een project dat is gestart is voor een gepassioneerde hondenliefhebber en -eigenaar. Het idee achter de website was om een plek te creëren waar andere hondenliefhebbers informatie, tips en advies kunnen vinden over het verzorgen en trainen van hun honden.

Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#AFB2D9

#9CA3D3

#FFEF7D

#C24D9B

lettertype

Aa

Titan one

Aa

Quicksand

suus (1) hondjes-01

Het idee achter het logo

Onze klant had ons benaderd met het verzoek om het logo van haar hondjes, dat door een tekenaar was gemaakt, als bedrijfslogo te gebruiken. Hoewel we graag wilden helpen, realiseerden we ons dat dit logo niet optimaal zou zijn voor drukwerk of op lange afstanden. Om deze reden stelden we voor om het logo aan te passen en een moderne en herkenbare versie te creëren, waarbij ook de afbeeldingen van de hondjes in het logo werden verwerkt. Zo zouden we een versie hebben die geschikt was voor verschillende toepassingen.

Flyer

Een flyer voor onze website kan een geweldige manier zijn om ons online bereik te vergroten en meer mensen bewust te maken van ons werk. Door belangrijke informatie en aantrekkelijke visuals te combineren, kan een flyer een krachtig marketinginstrument zijn om ons doel te promoten en ons publiek te vergroten.

Ontwerp website 
 

Het ontwerpen van de website was een belangrijke stap en er werd veel aandacht besteed aan het kiezen van het juiste kleurenschema en het maken van een gebruiksvriendelijke interface. Daarnaast werden er ook afbeeldingen en video’s toegevoegd om de inhoud visueel aantrekkelijker te maken.

Bekijk de website hier online!

Adoptie honden

De adoptiepagina op de website is een belangrijk onderdeel van het werk als organisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren. Op deze pagina kunnen bezoekers meer informatie vinden over de dieren die momenteel beschikbaar zijn voor adoptie, evenals informatie over het adoptieproces en de vereisten voor potentiële adoptanten

Werking van de pagina

Op de adoptiepagina staan vaak foto’s en beschrijvingen van de dieren die momenteel beschikbaar zijn voor adoptie, inclusief informatie over hun leeftijd, ras, geslacht en persoonlijkheid. We zorgen ervoor dat alle informatie die we bieden nauwkeurig en actueel is, zodat potentiële adoptanten de best mogelijke beslissingen kunnen nemen.

Daarnaast biedt de adoptiepagina ook informatie over het adoptieproces en de stappen die moeten worden genomen om een dier te adopteren. Dit omvat onder andere het invullen van een adoptieaanvraag, het doorlopen van een interviewproces en het betalen van eventuele adoptiekosten. We willen ervoor zorgen dat iedereen die overweegt om een dier te adopteren, goed geïnformeerd en voorbereid is op het adoptieproces.

Hondje adopteren?

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!