Elfiepack

Diensten

Logo
Huisstijl
Webshop
Branding
Drukwerk
Fotografie

Opdrachtgever

Elfiepack

branche

Consumentenwebsite
Elfiepack biedt de mogelijkheid om samen met jouw kleine (fur)riend fashionable op pad te gaan. Van riempjes, sjaaltjes, harnassen en zelfs tot aan de poepzakjes. Er was een vrolijke huisstijl nodig en een snelle maar ook duidelijke webshop.Voor dit leuke project hebben we de gehele branding + Webshop ontwikkeld
Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#F94580

#FEFD33

#87D6DB

#FFFCD4

lettertype

Aa

Poppins

PATRONEN

Logo

ICON'S

HOE HET LOGO IS ONTSTAAN

Elfie is een klein maar dapper hondje, geboren en gevonden in RoemeniΓ«. Met een busje vol andere hondjes is ze naar Nederland gebracht toen ze nog maar 4 maanden oud was.Dit vrolijke kopje moesten we op een of andere manier vastleggen in het logo. Herkenbaar en makkelijk om te drukken op de producten.
elfie elfiepack-logo-01-1
Social media 
 
Branding 
 

Het logo op vershillende producten.

Voor het logo moesten er verschillende versies komen, voor op de webshop, het drukwerk zoals stickers en flyers, voor social media maar daarnaast ook een voor op de producten.Het is bij deze producten natuurlijk belangrijk dat je gelijk weet om welk bedrijf het gaat en het logo kon alleen als outline bedrukt worden.
WEBSHOP 
 

DE WEBSHOP

De gehele uitstraling van de website moest vrolijk maar ook duidelijk blijven. Het was de bedoeling dat het voor de gebruiker zo makkelijk en snel mogelijk was om te bestellen.Met een handige klanten omgeving kunnen de gebruikers hun bestellingen gemakkelijk inzien.
Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn van een webshop als deze? Neem dan snel contact met ons op.

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
πŸ’¬ We helpen graag persoonlijk verder
Hallo πŸ‘‹πŸΌ
stel ons gerust al je vragen!