Diƫtistencoalitie 010

Diensten

Huisstijl
Webdesign

Opdrachtgever

Diƫtistencoalitie 010

branche

Voeding

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Diƫtistencoalitie 010! De oude website en uitstraling waren toe aan een redesign, en wie kan er beter bij helpen dan LoryRave Webdesign?! We hebben de oude website volledig opnieuw opgebouwd. Pixel voor pixel hebben we het nieuwe ontwerp tot leven gebracht op dietistencoalitie010.nl! Bekijk het snel!

Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#275A5B

#FF8945

#F5EBE9

#7EAAAB

lettertype

Aa

Lusitnan

De oude Website

De oude website van Dietistencoalitie010 was geruime tijd niet meer bijgewerkt, zowel op het gebied van software als design. De site ontbeerde herkenbare stijlelementen en miste een eigen karakter. Het ontwerp van de website sloot niet goed aan bij het logo en de beoogde uitstraling van het bedrijf.

De nieuwe website

De nieuwe website daarentegen straalt gezondheid en professionalisme uit! Dankzij een consistente huisstijl en het gebruik van kleuren vormt de nieuwe website een harmonieus geheel. Door hoogwaardige fotografie en bijpassende ontwerpelementen die perfect aansluiten bij het logo, is deze nieuwe website zeker het bekijken waard!

Website impressie 
 

Interactive header

Bij ons is niets gewoon, daarom is de opening van de website niet zomaar een foto, maar een slim trucje om wat meer beweging in de website te brengen. Zodra je begint met scrollen, zul je merken dat het heerlijke gerecht in beeld blijft en als het ware in je handen valt!Ā 

Het is geen technisch hoogstandje, maar eerder een prachtig voorbeeld van wat er gecreƫerd kan worden met een creatief brein en veel ervaring!

Beschermde content

De website herbergt ook enkele verborgen geheimen. Laat echter je bergschoenen en schep maar liggen, want het gaat hier niet om een piratenschatkist, maar om een waardevolle hoeveelheid informatie die beschikbaar is voor geregistreerde leden. Deze is veilig verborgen achter deze pagina!

Vindt je praktijk

GeĆÆnspireerd geraakt door de prachtig opgemaakte informatie en wil je meteen een praktijk bezoeken? Dat kan! Maar we zijn ons er allemaal van bewust hoe vervelend het is om in je kaarten-app te zoeken naar de juiste praktijk, om er vervolgens achter te komen dat deze al jaren niet meer bestaat… Daarom hebben wij een interactieve kaart gemaakt, zodat je eenvoudig alle actieve praktijken kunt bekijken!

Ontwerp website 
 

Bekijk de website online

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
šŸ’¬ We helpen graag persoonlijk verder
Hallo šŸ‘‹šŸ¼
stel ons gerust al je vragen!