De bloemenjongen

Diensten

Huisstijlboek
Abonnemententool
Webshop
Branding 

Opdrachtgever

De bloemenjongen

branche

Online verkoop

Voor de Bloemenjongen hebben we de huisstijl + webshop ontwikkeld. De webshop is geheel custom ontworpen en gebouwd in WordPress en Woocomerce. De bloemenjongen verkoopt via de webshop drie verschillende soorten standaard bloemenabonnementen. Daarnaast hebben we de mogelijkheid gecreëerd om een vierde bloemenabonnement geheel naar wens van de klant toe te voegen.

VERSE BLOEMEN MET EEN LACH!

De Bloemenjongen is een jong bedrijf dat zich richt op het verkopen van verse bloemen aan de deur.Op het moment lopen wij in Langeraar, Nieuwkoop, Noorden en Zevenhoven. Wilt u ook verse bloemen aan uw deur? Bekijk de mogelijkheden.
Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#9FBBCE

#DBE2BE

#F6F2EF

#191919

lettertype

Aa

Assistant

WEBSHOP 
 

DESIGN WEBSITE

Een kleurrijk bedrijf als De Bloemenjongen heeft natuurlijk een vrolijke website nodig. De klant wilde graag webshop om bloemenabonnementen te verkopen. Speciale verkoopacties moesten een prominente rol krijgen op de website.

ABONNEMENTEN

Er zijn 3 standaard bloemenabonnementen op de website te vinden met als 4e optie een custom abonnement geheel naar wens aan te vragen. Je kunt deze in de custom gemaakte WooCommerce Shop kiezen om naar wens elke week of 2-wekelijks verse bloemen aan de deur te ontvangen.

CUSTOM WOOCOMMERCE CHECKOUT

De gehele checkout is custom ontworpen en gebouwd in WooCommerce met behulp van Crocoblocks. Via de stappen bovenin kun je zien waar in de checkout je op dat moment bevindt en een stap terug doen mocht dit nodig zijn. De abonnementen zijn voor de admin makkelijk te bekijken en bewerken in de WordPress backend. We hebben samen met de klant een dag ingepland om op locatie een kort maar krachtige cursus te geven!

Wilt u ook een soortgelijke webshop? Neem dan snel contact met ons op.

Ontwerp website 
 

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!