Boscoaching

Diensten

Logo
Huisstijl handboek
Portfolio website
Doelgroep onderzoek
Fotografie

Opdrachtgever

Boscoaching

branche

Corporate website

Wij kregen de opdracht om voor de website van Boscoaching een hele nieuwe website en huisstijl te maken met als slogan “Gooi het roer om”.De oude website was verouderd (uit 2013) en toe aan vervanging. Voor ons de perfecte uitdaging!Samen met mariekemandemakerfotografie zijn we een dag in Rotterdam op pad gegaan om mooie plaatjes te schieten en ons design team is hard aan het werk gegaan om een bijpassende huisstijl te maken.Na enige keren overleg met de klant op locatie, en hard werk mag het resultaat er zeker zijn al zeggen we zelf.
Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#093F6B

#156F96

#C6E5D9

#87D873

lettertype

Aa

Frank Ruhl Libre

download-e1639056942902 bos-coaching-logo-01

REDESIGN LOGO

Het was de wens van de klant om het stuur in het logo te behouden. Dit door de slogan van zijn bedrijf: “Gooi het roer om”Zo zijn we na enige feedback rondes op het volgende logo uitgekomen.
Fotografie 
 

Locaties van de fotoshoot:
– SS Rotterdam
– Hotel New York
– Kantoor Boscoaching in het oude Heineken gebouw Rotterdam

Ontwerp website 
 

WEBSITE

We hebben er voor gezorgd dat deze website mee kan gaan met de tijd en op alle devices goed werkt.Voor de klant was het belangrijk dat het voor hun mogelijk was om teksten en foto’s zelf aan te kunnen passen. We zijn hiervoor een dagje op locatie gekomen om hier korte duidelijke uitleg voor te geven.

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!