Autarsportainment

Diensten

Huisstijl
Webdesign

Opdrachtgever

Autarsportainment

branche

Webdesign, Branding

Met trots presenteren we de lancering van de nieuwe Autar Sportainment website!

Onze klant had recent een website laten maken die helaas niet aan de verwachtingen voldeed. Omdat wij al verantwoordelijk waren voor het onderhoud van die site, werd al snel duidelijk dat een frisse start noodzakelijk was. We hebben ervoor gekozen om vanaf nul te beginnen en een nieuwe, boeiende online ervaring te creëren. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke en interactieve website die de producten en diensten van Autar Sportainment optimaal presenteert.

We nodigen alle sport- en entertainmentliefhebbers uit om de nieuwe functies en mogelijkheden te ontdekken.

Huisstijl elementen 
 

Kleuren

#19191C
#121214
#caaf61
#ffffff

lettertype

Aa

Montserrat

Het bestaande logo

Bij de lancering van de nieuwe Autar Sportainment website hebben we niet alleen aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en het ontwerp, maar ook aan de presentatie van het bestaande logo. Hoewel het originele logo er al was en moest blijven, hebben we enkele verbeteringen doorgevoerd om het beter te laten integreren met de nieuwe website.

LOGO-OPTIMALISATIE VOOR EEN BETERE ONLINE ERVARING

Deze aanpassingen zorgen ervoor dat het logo naadloos past in de header en zich mooi aanpast aan verschillende achtergronden. Met deze subtiele maar effectieve wijzigingen streven we ernaar om de herkenbaarheid en visuele impact van het logo te maximaliseren op de nieuwe website.

Het website ontwerp 
 

Sportieve maar toch zakelijke uitstraling

Bij het ontwerpen van de nieuwe Autar Sportainment website hebben we gestreefd naar een perfecte balans tussen sportiviteit en professionaliteit. We werkten met de bestaande kleurcombinatie van het merk, waardoor we de herkenbaarheid en consistentie konden behouden.

Het resultaat is een platform dat zowel dynamisch als zakelijk oogt, passend bij de veelzijdige diensten die Autar Sportainment aanbiedt. Het ontwerp is voorzien van strakke lijnen, moderne typografie en levendige kleuren die de energie en passie van de sportwereld weerspiegelen. Tegelijkertijd zorgen de elegante lay-out en doordachte visuele elementen voor een professionele uitstraling die vertrouwen en expertise uitstraalt.

Gemakkelijk overzicht

Deze combinatie zorgt ervoor dat bezoekers zich direct aangesproken voelen, of ze nu geïnteresseerd zijn in sport, entertainmentrecht of bemiddeling. 

De website biedt een gebruikerservaring die zowel inspirerend als functioneel is, met een duidelijke navigatie en aantrekkelijke interactieve elementen.

Bekijk de website online

We nodigen u uit om de nieuwe website te verkennen en de perfecte mix van sportieve flair en zakelijke elegantie te
ervaren, alles binnen de vertrouwde kleuren van het merk.

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
stel ons gerust al je vragen!