Towel media

Diensten

Webdesign
Blog
Portfolio
Custom template’s

Opdrachtgever

TOWEL MEDIA

branche

Interactieve gebiedsontwikkeling

Wij zijn benaderd door TOWEL MEDIA voor het bouwen van hun nieuwe website. 
De ontwerpen waren door het team van TOWEL aan ons geleverd en het was aan ons deze online werkend te krijgen. 

Het was een leuke maar zeker ook een uitdagende opdracht.
Dit omdat we in deze website veel gewerkt hebben met custom dynamic post types. De klant wilde namelijk graag dat de layout van de templates altijd hetzelfde bleef bij het toevoegen van portfolio items, en zij in de backend alleen teksten en foto’s moesten toevoegen. Zelfs de kleur van de achtergrond en teksten is met een klik aan te passen vanuit de backend van de website. 

Custom portfolio templates 
 

Dynamic post types

In de backend van de website hebben we het voor de klant zo makkelijk mogelijk gehouden zodat het hele team met een korte duidelijke uitleg de website kan aanpassen. 

Voorbeeld backend

Zo hebben we meerdere velden toegevoegd voor kleurcode’s teksten en afbeeldingen na het toevoegen van deze elementen word de template in de frontend vanzelf in elkaar gezet met de juiste kleurinstellingen. 

Zo weet je zeker dat je nooit verschil in de frontend zal zien okal werken er verschillende mensen aan de website.

Paralax elementen

Het opgestuurde ontwerp van het design team van TOWEL bevatte veel elementen die in verschillende lagen met parallax over de pagina moesten bewegen. Ook zouden er veel afbeeldingen videos en content geplaatst worden. 

Het is dan natuurlijk belangrijk om ook rekening te houden met de snelheid van de website. Door video’s via een externe link in te laden en afbeeldingen klein te houden of te werken met svg bestanden en te werken met het snelle Elementor systeem + de crocoblock elementen wisten we de snelheid te behouden en toch alle wensen online waar te maken! 

Breng me terug naar alle projecten

Chat openen
💬 We helpen graag persoonlijk verder
Hallo 👋🏼
Hoe kunnen we helpen?