wie zijn wij eigenlijk?

Een in 2016 opgericht onderneming met een gespecialiseerd team dat altijd voor het beste product gaat!
Opgegroeid in Zeeland gevestigd in Rotterdam en bereikbaar voor de gehele wereld.

2020

Stoppen met zoeken, want Lory is in staat om vaardigheden en kennis op het gebied van Illustrator, ontwerp en website-usability optimaal te combineren. Ik werd door Lory bij alle fasen van het designproces betrokken en heb dit ervaren als een zeer fijne manier van werken

ICT 3Bruggen

Lory heeft ons zeer vakkundig geholpen met de nieuwe website van Steef. Ze denkt actief met je mee en draagt nieuwe ideeën aan die ten goede zijn gekomen aan het design en de functionaliteit. Ze staat, in tegenstelling tot vele andere designers, altijd voor je klaar. Ze reageert snel en lost eventuele problemen snel op. Absolute aanrader.

Stephen de Man
Founder & CEO

Lory heeft zich volledig weten in te leven in onze business en een prachtige internationale opleidingen website gemaakt. We merken nu al dat onze klanten onze leerproducten beter weten te vinden en gemakkelijk door het bestelproces gaan.

Aram acadamy

our story

2016 - 2017 Begin bedrijf

In 2016 begon Lory Rave als freelancer met een eigen onderneming nadat zij haar diploma had gehaald op het grafisch lyceum in Rotterdam. vandaag is haar onderneming al flink gegroeid. en speelt al een aardig toontje mee in de design wereld.

2017 - 2018 Komst partners

Omdat het werk soms voor 1 man teveel is, ging zij op zoek naar de perfecte partners, Nu had loryrave Webdesign een team van 100 man op de achtergrond om bij te staan waar nodig! Ook waren de diensten die we konden aanbieden een stuk uitgebreider, met de dezelfde kwaliteitsgarantie

2018 - 2020 Samen de wereld aan

Begin 2018 zijn Lory Rave en Pawel Milewski samen een BV begonnen. Nadat we beide dezelfde opleiding hadden behaald, Heeft Pawel enige tijd in een bedrijf gewerkt als ontwerper. In 2018 hadden wij al 7 jaar een relatie en was dit de perfecte combinatie. Grafisch en webdesign together. The best of both worlds!

lory-01

Lory Rave

Founder & CEO

Frontend developer Webdesign Grafisch vormgever

pawel-milewski

Pawel Milewski

Founder & CEO

Grafisch vormgever Art director Animatie/Video

ajin_pm-thegem-person

Ajin Thomas

Op project basis actief voor LoryraveWebdesign

Backend development App ontwikkeling Hard code

UNITED STATES

1500 District Ave,
Burlington,
MA 0180

INDIA

1A, First Floor,
Carnival Technopark,
Technopark Campus,
Kerala 695581

NETHERLANDS

Burgemeester van Slijpelaan 
57a Rotterdam

SINGAPORE

Singapore DUO Tower
3 Fraser Street level 8
Singapore 189352

benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?