LORY RAVE

Frontend developer. Graphic designer. WordPress specialist.

Some information about me

SKILLS

Wordpress
HTML5 CSS
Graphic design
Photoshop
Illistrator

CONTACT            loryrave@gmail.com        0683592556

PROFIEL             Frontend Developer. Grafisch Designer. WordPress Specialist.

I am Lory Rave. I’m a sneaker “lover” who enjoys riding her motorcycle and creating beautiful (web)designs while living in Rotterdam.

I grew up in the province Zeeland in the Netherlands and my passion has always been about being creative.

More information?

What I offer

WordPress websites

Manage pages, news, portfolio, texts and images yourself? Send me your wishes and we will realize your professional website or webshop together!

More info!

Webdesign

A well-designed website that is user-friendly and easy to read?
Everything is possible nowadays and I will help you make your wishes come true!

More info!

graphic design

Visually shaping your ideas, with the goal of communicating something to people. I make your brand visible and know how to get the right feeling.

More info!!

Animation

Illustrations not enough to explain your ideas to the world? Let me make a catchy animation video to convey your message as clearly as possible!

More info!

App development

the development and design of very diverse mobile
web, ios and android applications
for each platform

More info!

Branding

Stationery, envelopes, flyer’s, posters ?
I can make it for you!
Send me your wishes and we make something beautiful!

More info!

Questions about the possibilities for your website?

Enter your website url and send it to me. Then I will contact you!Customers

Some of my happy customers!

CURRICULUM VITAE

Where I have proven my skills

 • Elvira Driessen
  Elvira Driessen
  13:28 26 Oct 19
  Ontzettend goed werk leveren ze! Ze communiceren goed, snel en houden zich aan de afspraken. Naast dat ze veel kennis hebben, tonen ze betrokkenheid waardoor het nog beter is dan ik had kunnen verwachten. Bij mijn volgende opdracht schakel ik graag weer met Loryrave webdesign. Absolute aanrader.
  Aram Academy
  Aram Academy
  14:15 11 Jun 19
  Lory heeft zich volledig weten in te leven in onze business en een prachtige internationale opleidingen website gemaakt. We merken nu al dat onze klanten onze leerproducten beter weten te vinden en gemakkelijk door het bestelproces gaan.
  Dudley Stüger
  Dudley Stüger
  19:41 27 Mar 19
  EINDELIJK een webdesigner die en erg goed is in haar vak en betrouwbaar, integer en communicatief sterk is. Wat een verademing om mee te werken! Ik kan je Lory van harte aanbevelen. Ze levert niet alleen kwaliteit ze is het ook. Ze reageert snel en denkt goed met je mee. Daarnaast is ze ook erg plezierig in de communicatie. Ik weet wel aan wie ik mijn webdesign opdrachten aan kan toevertrouwen!
  Stephen de Man
  Stephen de Man
  12:19 15 Jan 19
  Lory heeft ons zeer vakkundig geholpen met de nieuwe website van Steef. Ze denkt actief met je mee en draagt nieuwe ideeën aan die ten goede zijn gekomen aan het design en de functionaliteit. Ze staat, in tegenstelling tot vele andere designers, altijd voor je klaar. Ze reageert snel en lost eventuele problemen snel op. Absolute aanrader.
  Daphne Vijverberg
  Daphne Vijverberg
  12:45 23 Aug 18
  Lory heeft mij enorm goed geholpen met mijn logo en design van mijn website. Ik ben blij met het resultaat.
  Marieke mandemaker
  Marieke mandemaker
  20:35 29 May 18
  Een jonge maar zeer proffessionele ontwerpster! Heel kundig en vol ideeen. Vooral duidelijk naar de klant toe wat kan en niet kan binnen het budget wat ik had. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet een compliment krijg over mijn site en het logo!!
  ict 3Bruggen
  ict 3Bruggen
  18:50 02 Oct 17
  Stoppen met zoeken, want Lory is in staat om vaardigheden en kennis op het gebied van Illustrator, ontwerp en website-usability optimaal te combineren. Ik werd door Lory bij alle fasen van het designproces betrokken en heb dit ervaren als een zeer fijne manier van werken.
  Gabrielle Reichwein
  Gabrielle Reichwein
  17:27 09 May 17
  Wij hebben Lory leren kennen als een flexibele doorzetter die alles in het werk stelt om de opdracht naar tevredenheid uit te voeren. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. We konden snel schakelen met Lory via mail, telefoon of Skype. Lory denkt mee over het uiteindelijke ontwerp en komt ook met een goed alternatief als dingen niet zo mooi blijken uit te pakken in de praktijk. Er waren nog heel veel puntjes op de i die uitgevoerd moesten worden voor de website live kon, maar Lory heeft ze stuk voor stuk weggewerkt. Ze is servicegericht en behulpzaam. Wij bij PUM Netherlands senior experts zijn heel tevreden met de online versie van ons annual report 2016 met een interactieve wereldkaart op de homepage en bevelen Lory van harte aan.
  Next Reviews

projects

Some nice and beautiful projects that I have been working on lately.

View more of my work!